Sigaar-klimaatkast

Sigaren kan men op verschillende manieren bewaren maar u wilt natuurlijk uw sigaar op het juiste moment aan kunnen steken en dan ook optimaal van dat moment kunnen genieten.

Onze sigaar-klimaatkast (humidor) is de optimale opslagplaats voor uw sigaren en het heeft de capaciteit om 600 sigaren op te slaan!

Luchtvochtigheid en temperatuur:
Sigaren kunnen over het algemeen binnen een sigaar-klimaatkast, zolang een constante relatieve luchtvochtigheid van 68~75% wordt bereikt, voor onbeperkte tijd worden opgeslagen.
Niet alleen de luchtvochtigheid is belangrijk, maar ook de temperatuur.  Indien de temperatuur onder de ca. 15°C of boven de ca. 25°C komt, kan dit de sigaren aantasten. Vandaar dat een constante temperatuur minstens zo belangrijk is.

De meest optimale situatie, natuurlijk is dit afhankelijk van de gebruiker, is een temperatuur van ca. 20°C met daarbij een vochtigheidsniveau van ca. 70% waardoor de sigaar soepel en enigszins veerkrachtig zal aanvoelen.

Te droog of te vochtig:
Indien de sigaren te droog zijn, zullen zij niet alleen eerder barsten en breken maar ook sneller gaan branden. Tevens is de kans groot dat de smaak scherper zal zijn. Indien de sigaren te vochtig zijn, zullen zij slap aanvoelen en niet terugveren als u in ze knijpt.  Ook zal er geen constante verbranding optreden.

Eigenschappen van de humidor (klik hier):
Dit model beschikt over een digitale temperatuur- én luchtvochtigheidsmeter zodat u beide belangrijke waardes in de gaten kunt houden. De perfecte humidor!
Tevens is er een geheugen functie aanwezig; indien er een stroomstoring (van de stroomvoorziening) zich voordoet en daarna is verholpen, zal de klimaatkast de laatst ingestelde temperaturen handhaven!

Tip 1: ook erg leuk om als gezamenlijk cadeau te geven.
Tip 2: heeft u ruimte voor een rookkamer of wil u graag hierover informatie ontvangen? ga dan naar deze pagina.
Tip 3: dit model is ook te verkrijgen als loungeset )sigaar-loungeset-1

Specificaties humidor:

Specificaties / Humidor PT-S 600 SK
Inhoud sigaren 600
Aantal standaard laden 3
Optie extra laden Ja
Afsluitbaar Ja
Energieverbruik (24uur) 0.56 kWh
Ambient temperatuur 0-38°C
Temperatuurzone 16-22°C
Relatieve Luchtvochtigheid (range) 68% – 75%
Afmeting interieur (MM) 485X440X590
Afmeting exterieur (MM) 595X590X840
Gewicht (KG) 48

Prijs (euro, incl. BTW): € 659,00

Prijs (euro, excl. BTW): € 544,63

Voorraad: product is zeer beperkt op voorraad.

P.S. Deze humidor is ook zéér geschikt voor inbouw (bijv. bar of keuken).

Indien u interesse heeft in een offerte, vult u dan het contactformulier in. Tevens kunt u de uitgebreide brochure E-catalogue downloaden.

  1. (valide e-mailadres verplicht)
  2. Over: