Wijnklimaatkasten

Waarom een wijnklimaatkast nemen?

Natuurlijke wijnkelders zijn de meest ideale plaats om wijn te bewaren vanwege het hebben van een speciaal klimaat, schaarse licht en het ontbreken van trillingen. Natuurlijk kunt u uw wijn in de gangkast of op zolder opslaan, maar er zijn tegenwoordig meer geavanceerde manieren om wijn te bewaren. Onze wijnklimaatkasten zijn de perfecte vervangers van een natuurlijke wijnkelder!

Wijnkoelkast PT-S 40 WK (40 flessen - 2 zones)Wijnkoelkast PT-S 80 WK (80 flessen - 2 zones)Wijnkoelkast PT-S 120 WK (120 flessen - 2 zones)Wijnkoelkast PT-S 200 WK (200 flessen - 2 zones)

klik op de klimaatkast voor de specificaties en hieronder treft u de kenmerken aan

Kijk welk model (rechts van deze pagina) wijnklimaatkast bij u past of informeer er naar door middel van het contactformulier.

3D-animatie presentatie

 Indien u het filmpje NIET via de site kunt afspelenklik dan hier

Witte-, mousserende én rode wijnen:

Al onze wijnklimaatkasten zijn voorzien van een glazen (dubbelglas) deur met UV filter en twee temperatuurzones (12~22°C en 5~12°C) waardoor er zowel witte, rosé, mousserende én rode wijnen in opgeslagen kunnen worden. Door het anti-trillingssysteem zijn trillingen verleden tijd en kan de wijn perfect behouden blijven.

Luchtvochtigheid en temperatuur:

De relatieve luchtvochtigheid wordt constant gecontroleerd en zal daarom altijd boven de 60% bedragen. De temperatuur van de opgeslagen wijn varieert nauwelijks (+/- 1,0°C), waardoor u altijd een constante temperatuur heeft. Net zoals in een “echte” wijnkelder. Onze wijnklimaatkasten zorgen er tevens voor dat u uw wijnen bewaart op de door u ingestelde temperatuur én deze per direct kunt uitserveren op het moment dat het u uitkomt!

Daar wij diverse modellen wijnklimaatkasten, van tafelmodel (40 flessen) tot aan een  grote wijnklimaatkast (+ 200 flessen) hebben, kunt ook u een wijnklimaatkast / wijnkoelkast in uw huis, appartement, horecagelegenheid, bedrijf, en op bijvoorbeeld een beursstand plaatsen.
De wijnklimaatkasten zijn ook geschikt voor inbouw en NIET afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Kenmerken van de wijnklimaatkast:

Verschillende benamingen?

Kijk desnoods ook nog even op de pagina Wijnkoelkast – wijnklimaatkast voor het “verschil” in de benaming van wijnkasten.

Kijk welk model (rechts van deze pagina) wijnkast bij u past of informeer er naar door middel van het contactformulier. Tevens kunt u de uitgebreide  E-catalogue downloaden.

Limited editions:

Kijk ook regelmatig naar onze site want wij komen ook met speciale modellen waaronder limited-editions. Deze beperkte oplage van klimaatkasten zullen dan  voorzien zijn van een mooi, zéér orgineel exterieur danwel interieur. Uiteraard zal de editie voorzien zijn van plaat (met gravure en serienummer).

Tip 1:

Ook erg leuk om als gezamenlijk cadeau te geven en om te huren!

Tip 2:

Ook voor inbouw in uw keuken, kookeiland, bar, horeca gelegenheid, cinema-ruimte, woonkamer, etc.

Tip 3:

Heeft u ruimte voor een geheel ingerichte wijnkelder/wijnkamer of wil u graag hierover informatie ontvangen? ga dan naar deze pagina.

 

Wijnklimaatkast wijnkoelkast restaurantPT-S 80 WK ingebouwd-2 Wijnklimaatkast wijnkoelkast Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Voor meer informatie over wijnkoeling, klik hier.